Toimitusehdot

Sun Jeesi –verkkokaupan toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Sun Jeesi, Y-tunnus 1737970-7. Myymme tuotteita ja palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden ja palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.hierontavantaa.fi ostoskorin kautta. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet tai palvelut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Sun Jeesi lähettää sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilaamasi tuotteet tai palvelut, tilauksen lähetyspäivän sekä veloitukset. Sun Jeesi –sivuilla olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Toimitusaika ja toimitustapa

Tuotteiden toimitus tapahtuu Postin kirjeenä tai pakettina. Tuotteet lähtevät asiakkaalle pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Sun Jeesi ei vastaa kuljetusyhtiön mahdollisista viivytyksistä tai virheistä toimituksessa.

Toimitusmaksu on 5,00 euroa / lähetys. Tavaran voi halutessa noutaa myös hoitohuoneelta sovittuna aikana. Nouto on 0,00 euroa.

Palvelun ollessa kyseessä, palvelu tapahtuu ajanvarauksen mukaisesti.

e-lahjakortit toimitetaan heti maksun jälkeen tilaajan sähköpostiin.

Palautusehdot ja reklamaatiot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottohetkestä alkaen. Mikäli tuotteessa on huomautettavaa tai haluat palauttaa tuotteen, ota heti yhteys Sun Jeesiin: hierontavantaa@gmail.com niin saat ohjeet palautusta ja hyvitystä varten.

Palautuksen postikulut maksaa asiakas. Laita palautukseen yhteystietosi sekä tilauksen tiedot tai kopio maksetusta tilauksesta.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Pakkaa ja pehmusta tuote huolellisesti palautusta varten. Jos palautettu tuote ei ole uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta.

Noutamatta jätetty postipaketti

Mikäli pakettia ei ole noudettu Postin noutopisteestä, laskutamme noutamattomista ja palautuneista lähetyksistä toimituskulut. Veloitamme myös uudelleenlähetyksestä.

Ilmoitus virheestä tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 vrk:n kuluessa tuotteen saapumisesta Sun Jeesille. Saatuamme virheilmoituksen, neuvottelemme asiakkaan kanssa sopivasta ratkaisusta.

Muuta

Sun Jeesi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sun Jeesi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Sun Jeesi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Maksutavat

Tuotteet, palvelut ja mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksu tapahtuu Checkout-maksunvälityspalvelun kautta. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lue lisää Checkoutin maksutavoista täältä: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Sun Jeesin tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä
Sun Jeesi
Metsolantie 46
01450 Vantaa

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:
Sun Jeesi / Susanna Visa
Metsolantie 46
01450 Vantaa
puhelin 0505984977
sähköposti: hierontavantaa@gmail.com

2. Rekisteröidyt
Asiakkaat, palvelujen tilaajat

3. Rekisterin peruste ja käyttötarkoitus
– Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella.
– Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella, esimerkiksi lomakkeella kysytty lupa
asiakaskirjeiden lähettämiseen.

4. Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen ja palveluistamme kertominen.

5. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot
Yhteystiedot
– nimi
– osoite
– puhelinnumero
– sähköposti
Asiakastiedot
– tiedot ostetuista palveluista ja tuotteista
– hoitotoimenpiteissä välttämättömät tiedot yleisestä terveydentilasta ja jatkotoimenpiteistä.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakastiedot antaa itse asiakas verkkolomakkeen kautta tai ennen hoitotoimenpidettä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Sun Jeesin ulkopuolelle. Tietoja käytetään vain Sun Jeesin ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitamiseen. Kotisivupalvelimen teknisellä ylläpitäjällä on pääsy kotisivujen tietoihin. Ylläpitäjällä ei ole oikeutta käyttää tietoja omassa liiketoiminnassaan ja ylläpitäjä toimii vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Tiedot on suojattu monimutkaisilla salasanoilla, palomuureilla ja muilla tavanomaisilla tietoturvatoimenpiteillä tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tiedot sijaitsevat fyysisesti tarkkaan vartioidussa palvelinsalissa EU:n alueella. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien tapojen mukaisesti. Sun Jeesin kotisivujen tietokantaan on pääsy vain Suomen Paikallinen Mainostoimisto -verkosto Oy:n työntekijöllä. Rekisteristä ei tehdä fyysisiä kopioita eikä aineistoa käsitellä manuaalisesti.

8. Käsittelyn kesto
Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan kuin asiakkuus on voimassa.

9. Henkilötietoja käsittelevät henkilöt
Asiakasrekisteriä käsittelee ainoastaan Sun Jeesin asiakasrekisterin pitäjä.

10. Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä Sun Jeesin osoitteeseen hierontavantaa@gmail.com. Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

11. Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskevat tiedot voidaan poistaa rekisteristä, mikäli lainsäädäntö ei sitä estä (esim. kirjanpitolaki).

12. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

13. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi
Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin

14. Evästeiden käyttö
Evästeitä käytetään sivuston toiminnan parantamiseen ja kävijäseurantaan. Näitä tietoja ei käsitellä niin, että kävijä voidaan tunnistaa.